Pep Guardiola Kevin De Bruyne Manchester City wolves - manchester city Anglia

GALERIE FOTO Guardiola, reacție savuroasă după ”poker-ul” lui De Bruyne: ”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol”

Kevin De Bruyne (30 de ani) a fost omul meciului Wolves - Manchester City 1-5. Belgianul a marcat de patru ori și a contribuit decisiv la un nou succes al echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 09:30
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 09:36

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocașului său. Și-a permis să și glumească, spunând că e supărat pentru că nu a marcat și golul cu numărul cinci.

De Bruyne, omul meciului Wolves - City: ”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol”

De Bruyne a mai avut o ocazie importantă, dar a lovit bara. După acest meci, ”KDB” a ajuns la 19 reușite în 43 de meciuri pentru echipa sa, în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și 13 assist-uri.

”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol, după ce a lovit bara”, a glumit Guardiola, după care a continuat. ”El a câștigat meciul cu Chelsea, a înscris împotriva lui Real Madrid și a fost decisiv marcând goluri. 

Mă bucur pentru el, pentru că, bineînțeles, să marchezi patru goluri în partea decisivă a unui campionat este foarte important”, a mai spus antrenorul catalan, potrivit The Guardian.

West Ham (deplasare) și Aston Villa (acasă) sunt ultimele adversare ale celor de la Manchester City din acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!