Anglia

GALERIE FOTO Guardiola, reacție savuroasă după ”poker-ul” lui De Bruyne: ”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol”

Kevin De Bruyne (30 de ani) a fost omul meciului Wolves - Manchester City 1-5. Belgianul a marcat de patru ori și a contribuit decisiv la un nou succes al echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 09:30
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 09:36

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocașului său. Și-a permis să și glumească, spunând că e supărat pentru că nu a marcat și golul cu numărul cinci.

De Bruyne, omul meciului Wolves - City: ”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol”

De Bruyne a mai avut o ocazie importantă, dar a lovit bara. După acest meci, ”KDB” a ajuns la 19 reușite în 43 de meciuri pentru echipa sa, în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și 13 assist-uri.

”Sunt foarte supărat pe el pentru că a ratat al cincilea gol, după ce a lovit bara”, a glumit Guardiola, după care a continuat. ”El a câștigat meciul cu Chelsea, a înscris împotriva lui Real Madrid și a fost decisiv marcând goluri. 

Mă bucur pentru el, pentru că, bineînțeles, să marchezi patru goluri în partea decisivă a unui campionat este foarte important”, a mai spus antrenorul catalan, potrivit The Guardian.

West Ham (deplasare) și Aston Villa (acasă) sunt ultimele adversare ale celor de la Manchester City din acest sezon.

Modifică setările cookies