Gestul EMOTIONANT al lui Sir Alex Ferguson! A platit pe loc 300.000 de euro, intr-un bar! Secretul teribil pe care l-a spus:

Autor: Sport.ro
Luni 14 Aprilie 2014, 18:56

	Gestul EMOTIONANT al lui Sir Alex Ferguson! A platit pe loc 300.000 de euro, intr-un bar! Secretul teribil pe care l-a spus:

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Sir Alex Ferguson a facut un gest superb, intr-un bar din Londra.

Fiind imaginea campaniei guvernamentale pentru prevenirea si stoparea cancerului in faze incipiente, Sir Alex se intalneste destul de des cu oamenii de stiinta care lucreaza la tratamente noi.

Daily Mail scrie ca in timp ce era la masa cu unul dintre savanti, Ferguson s-a imprietenit cu acesta, dupa care a fost miscat de sumele care sunt necesare pentru a dezvolta si mai mult domeniul.

Asa ca i-a platit pe loc profesorului Agamemnon Epenetos suma de 250.000 de lire sterline (300.000 de euro). Suma a fost scrisa pe un cec, iar gestul i-a impresionat pe englezi.

Nu multa lume stie, insa Ferguson si-a pierdut ambii parinti din cauza cancerului, motiv pentru care vrea sa ii ajute cum poate pe bolnavi, implicandu-se in programele guvernamentale.

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies