Gest UNIC in fotbal! Momentul in care nu s-a mai gandit niciun fan la banii seicilor! Faza cu care au castigat RESPECTUL unei lumi intregi:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Mai 2013, 15:17

	Gest UNIC in fotbal! Momentul in care nu s-a mai gandit niciun fan la banii seicilor! Faza cu care au castigat RESPECTUL unei lumi intregi:

►Legendele se nasc pe Wembley: Anglia – Irlanda, miercuri 22:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Fanii celor de la Manchester City au reusit in doar cateva zile sa stranga o suma imensa pe care au folosit-o pentru fostul antrenor al echipei, Roberto Mancini.

In urma cu 10 zile, Roberto Mancini a cumparat o pagina de ziar in Manchester Evening news pentru a le multumi fanilor lui Manchester City pentru "trai ani de neuitat". Extrem de iubit la fosta campioana a Angliei, Mancini s-a trezit cu un mesajul in editia de astazi a celebrului ziar Gazzetta Dello Sport! Fanii lui City au cumparat cu 7000 de lire pagina, banii venind din donatia a mai bine de 700 de persoane - a fost creat chiar un fond 'Grazie Mancini' in acest scop!

Totul a pornit de la o campanie online a unui student la Universitatea din Nottingham, Adam Keyworth. El le-a spus saptamana trecuta celor de la BBC: "Am strans 5000 de lire in primele 2 zile si apoi banii au continuat sa vina. Nu am avut ocazia sa ne luam ramas bun de la Mancini pentru ca demiterea lui a fost destul de murdara asa ca speram, acum avem banii si vom pune reclama in weekend. Dupa gestul lui din Manchester Evening News, ce mod mai bun exista sa-i multumim?" spunea acesta.

Keyworth a adaugat apoi pe Twitter ca fanii continua sa doneze si banii vor fi dati unei asociatii caritabile din Manchester.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
ANAF execută silit Termoenergetica care și-a plătit greșit obligațiile fiscale pe numele RADET
BRAT

Modifică setările cookies