Gest FABULOS facut de un star! A donat o suma imensa ca sa-si salveze locurile natale! Cel mai emotionant moment din 2014:

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Februarie 2014, 18:26

	Gest FABULOS facut de un star! A donat o suma imensa ca sa-si salveze locurile natale! Cel mai emotionant moment din 2014:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

Fundasul lui Arsenal, Laurent Koscielny, de origine franceza, a donat suma de 600.000 de euro pentru a-si salva oraselul natal.

Tulle, capitala regiunii Correze, este un orasel de pana in 20.000 de locuitori. Aici este cea mai veche fabrica de acordeoane din lume, fondata in 1919, cea care asigura locuri de munca pentru majoritatea locuitorilor.

Firma era amenintata de faliment, iar insusi presedintele Frantei, Hollande l-a rugat pe jucatorul lui Arsenal sa ajute la salvarea acestui simbol al tarii.

Primarul, Bernard Combes, este un consilier al presedintelui, fiind si cel care a intermediat discutia intre Hollande si Koscielny, anunta Guardian.

Un detaliu interesant este ca in ziua care a devenit presedintele Frantei, la inaugurare, Hollande a fost prezentat pe acordurile melodiei 'La vie en rose', cantata la un acordeon produs la Tulle. Mai mult, Hollande a si fost primar al orasului, intre 2001 si 2008.

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies