GENIAL! Cea mai mare AROGANTA din istoria fotbalului! A dat un SUPER gol si si-a batut joc de PATRONII clubului! Becali l-ar fi trimis imediat la Gloria Buzau! :)

Autor: Sport.ro
Luni 27 August 2012, 17:20

	GENIAL! Cea mai mare AROGANTA din istoria fotbalului! A dat un SUPER gol si si-a batut joc de PATRONII clubului! Becali l-ar fi trimis imediat la Gloria Buzau! :)

Un jucator cu peste 250 de meciuri in Premier League a oferit cea mai tare faza a weekendului.

Cel mai vechi jucator din lotul actual al celor de la Blackburn Rovers (Liga a doua engleza) s-a razbunat crunt pe sefii sai, dupa ce acestia l-au scos vinovat pentru o partida pierduta de echipa sa in aceasta vara.

Norvegianul Morten Gamst Pedersen, in varsta de 30 de ani, cunoscut ca unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria recenta a clubului, a tinut sa le arate sefilor ca nu este "un pensionar expirat", asa cum il numisera ei acum putin timp.

Pedersen a tacut la momentul respectiv si a asteptat momentul propice pentru a se razbuna, iar acesta a venit in ultima meci disputat de catre echipa sa.

Acesta a reusit sa marcheze primul gol din acest sezon si a ales un mod incredibil de a celebra reusita; s-a dus la marginea terenului si a scos un baston in care s-a sprijinit ironic, chinuindu-se sa paseasca.

Mijlocasul norvegian joaca de nu mai putin de 9 sezoane pentru trupa din Blackburn si a bifat 263 de prezente, reusind sa inscrie 35 de goluri. Acesta a strans si 73 de prezente pentru echipa nationala a Norvegiei.

Patronii clubului nu au luat inca nici o masura impotriva jucatorului, insa probabil ca relatia dintre cele doua parti nu va mai dura foarte mult, chiar daca norvegianul mai are doi ani de contract.
 

Vezi mai jos aroganta facuta de jucatorul celor de la Blackburn.

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies