Jucatorul a carui cota a scazut cu 15.000.000 de euro in doar 10 luni: E membru in clubul "celor 100"! Promisiunea facuta fanilor:

Autor: Sport.ro
Luni 27 August 2012, 12:43

	Jucatorul a carui cota a scazut cu 15.000.000 de euro in doar 10 luni: E membru in clubul "celor 100"! Promisiunea facuta fanilor:

"Voi ramane atata timp cat este nevoie de mine!". Fotbalistul care marcheaza din nou si intra in istoria fotbalului pentru numeroasele sale reusite | Rusia asteapta MINUNEA: Dinamo Moscova – VfB Stuttgart, marti, ora 19:00, in direct la Sport.ro si pe voyo.ro

Carlos Tevez ii asigura pe fani ca problemele din sezonul trecut au disparut si ca si-ar putea prelungi contractul care expira in 2014.

Argentinianul a inscris cel de-al 2-lea gol din acest sezon in fata celor de la Liverpool. Golul egalizator este cel cu numarul 100 in Premier League. Cu acest gol Tevez intra in clubul excluvist al marcatorilor celor "100 de goluri" alaturi de multe nume de legenda.

"Nu am nicio problema sa raman la City! Familia si copii mei sunt aici! Sunt fericit si sotia mea de asemenea. Mai am 2 ani de contract. Si da, pot ramane mai mult!", a declarat atacantul.

"Anul trecut a fost dificil pentru mine. Dupa ce m-am intors, am castigat campionatul. Acum Roberto Mancini este fericit, la fel si clubul. Problemele s-au incheiat!".

Mancini a adaugat: "Carlos este in forma maxima, si este important pentru noi ca el sa continue sa joace ca in ultimele meciuri!".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT