Gafa ULUITOARE in campionatul de 7 miliarde! Lui Pantilimon nu i-a venit sa creada! Decizia SF a arbitrului

Gafa ULUITOARE in campionatul de 7 miliarde! Lui Pantilimon nu i-a venit sa creada! Decizia SF a arbitrului

Arbitrul Roger East s-a facut de ras la meciul dintre Manchester United si Sunderland, castigat de echipa lui Van Gaal cu 2-0. 

Cu Pantilimon titular, Sunderland mergea pe Old Trafford sa scoata un rezultat mare in fata unui United care nu se regaseste nici acum dupa retragerea lui Ferguson.

In minutul 64, cand scorul era 0-0, Falcao a preluat pe langa John O'Shea si s-a intors cu fata la Pantilimon, dar columbianul a fost tras de tricou in momentul sutului si s-a acordat penalty. Din spate venea lansat si West Brown, care nu a apucat insa sa se implice in faza cand Falcao fusese faultat.

Arbitrul a dictat penalty si eliminare pentru West Brown, caruia nu i-a venit sa creada ca este trimis in tribuna. Chiar si jucatorii lui Manchester United au incercat sa-i spuna lui East ca John O'Shea a fost celc are a faultat, dar centralul nu si-a schimbat decizia.

In cele din urma, Wes Brown a cedat, ba chiar a inceput sa zambeasca si a parasit terenul.

Wes Brown si John O'Shea sunt fostii fundasi ai lui Manchester United.

Click aici pentru VIDEO

Potrivit informatiilor publicate pe Twitter, arbitrul s-ar fi aparat la finalul partidei spunand ca au fost doua faulturi la Falcao si a ales sa-l elimine pe Wes Brown. 


Manchester United s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Wayne Rooney si a revenit pe locul 3, cu 2 puncte in fata lui Arsenal, care are un meci mai putin disputat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies