Fulham - Liverpool este posibil sa fie amanat! Motivul este INCREDIBIL! Doar in Anglia se poate intampla asa ceva

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 09:45
Fulham - Liverpool este posibil sa fie amanat! Motivul este INCREDIBIL! Doar in Anglia se poate intampla asa ceva

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Meciul dintre Fulham si Liverpool se poate amana dupa ce conducerea gazdelor au decis ca nu sunt siguri ca pot asigura securitatea la meci.

Londra este lovita de o criza fara precedent, dupa ce angajatii metroului au intrat in greva ca urmare a deciziei guvernului de a da afara peste 900 de angajati. Acestia au decis sa inchida linia de metrou ce trece prin centrul Londrei, circulatia fiind paralizata de cateva zile.

Conducerea lui Fulham va decide astazi la ora 3, ora Londrei, daca se va juca meciul: "Nu putem asigura numarul de stewarzi necesari pentru ca meciul sa se desfasoare in siguranta", au spus oficialii lui Fulham, lucru ce i-a infuriat pe conducatorii lui Arsenal. Acestia din urma joaca impotriva lui Manchester United, tot la Londra, anuntand ca meciul se disputa fara probleme. In week-end, Arsenal si Liverpool se vor intalni in FA Cup, iar Wenger si-ar dori ca si Liverpool sa aiba meci la mijlocul saptamanii, pentru a nu beneficia de o saptamana intreaga de odihna inainte de meciul direct.

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies