Faza cum n-ai mai vazut pana acum: o echipa a ramas fara doi jucatori pentru ca acestia s-au batut pe teren! Adversarii au fost cei care i-au despartit. VIDEO

Faza cum n-ai mai vazut pana acum: o echipa a ramas fara doi jucatori pentru ca acestia s-au batut pe teren! Adversarii au fost cei care i-au despartit. VIDEO

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

Doi jucatori de la Preston North End, din liga a doua engleza (Championship), si-au sabotat colegii in meciul cu Sheffield Wednesday. Acestia au avut ceva de impartit pe durata partidei, iar la un moment dat nu s-au mai putut opri.

Jermaine Beckford si Eoin Doyle au sarit la bataie chiar pe teren, fiind cu greu desparititi de coechipieri si de adversari.

Cei doi fotbalisti au fost eliminati de arbitrul partidei, lasandu-si echipa in doar 9 oameni.

Preston North End a pierdut cu 1-2 meciul cu Sheffield Wednesday.

Interesant este si ca cei doi fusesera introdusi de antrenorul Simon Grayson tocmai pentru a salva situatia. Beckford a intrat pe teren la pauza, iar Doyle in minutul 81.

Antrenorul lui Preston s-a declarat extrem de suparat la finalul partidei si a anuntat ca ii va suspenda pe cei doi jucatori.

"Sunt implicat de 30 de ani in fotbal si nu am mai vazut asa ceva pana acum.

Am vorbit cu ei la vestiar si si-au cerut scuze, dar asta nu spala cu nimic din rusine. Asa ceva nu se poate intampla la nivel profesionist.

Este o rusine imensa si, desi nu-mi place sa-mi critic fotbalistii in public, spun ca asa ceva este inadmisibil. Parca sunt copii de 3-4 ani", a spus Simon Greyson.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT