FABULOS! Balotelli a comis-o din nou inainte sa plece din Italia! Colegii de la Milan au EXPLODAT de ras cand l-au vazut! 

FABULOS! Balotelli a comis-o din nou inainte sa plece din Italia! Colegii de la Milan au EXPLODAT de ras cand l-au vazut! 

Englezii abia asteapta transferul lui Balotelli la Liverpool! Spectacolul e asigurat cu atacantul italian in zona! 

Mario Balotelli e la cateva ore de semnatura oficiala cu Liverpool, a doua echipa din Anglia din cariera italianului! Super Mario a fost adus de Mancini in Premier League de la Inter, insa italianul nu s-a adaptat si a fost cedat in cele din urma la Milan.

Liverpool e pregatita sa riste acum si plateste 20 de milioane de euro pentru un posibil inlocuitor al lui Suarez. Balotelli poate fi un nou Suarez pentru cormorani, atat prin talent cat si prin comportament! "M-am maturizat, o sa va demonstrez ca sunt barbat acum", a promis Balotelli.

Fostii colegi de la Milan au alta parere. "A fost foarte amuzant intr-o zi, cand desi eram liberi trebuia sa ajungem la cantonamentul de la Milanello. Jucatorilor li s-a spus ca isi pot aduce copiii, asa ca Mario si-a adus cainele cu el, un rottweiler. Era un caine mare si fioros.

Dar cand a ajuns cu el, cainele parea mort sau adormit. Nu putea sa mearga, nu putea sa faca nimic. Era ametit. L-am intrebat pe Mario ce a patit cainele sau. Mi-a raspuns ca si-a condus ca un nebun Ferrari-ul sau iar cainelui i s-a facut rau de la viteza! Nigel de Jong lucuia langa el si se afla si el in masina mi-a confirmat.

Mario a dus cainele la medicul echipei, care l-a certat. I-a spus ca un caine nu este ca un om, nu poate sa mearga cu viteza atat de mare intr-un Ferrari. Ii explica precum unui copil, iar Mario asculta. A fost extrem de amuzant", a povestit Adel Taarabt. 

Totusi, Taarabt crede ca Balotelli poate sa arate si responsabilitate la Liverpool. "Cred ca va arata ca s-a maturizat, ca eu un om serios. Echipa e tanara, dar cu un jucator ca Steven Gerrard alaturi va lasa capul si va munci pentru a demonstra ca are valoare".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies