Eva Carneiro si-a gasit job dupa scandalul cu Chelsea: "Va incepe munca pe 31 martie". Unde va lucra cea mai cunoscuta doctorita din sport

Eva Carneiro Anglia Chelsea Jose Mourinho Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 19:01
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 19:21

Cea mai celebra doctorita din fotbalul mondial a decis sa isi ia un nou job, desi a castigat in instanta procesul cu Chelsea, fiind in continuare platita de clubul londonez.

Eva Carneiro, poate cea mai cunoscuta doctorita din fotbalul mondial, va lucra in continuare cu sportivi, insa in cadrul unei clinici specializate.

Carneiro, care a castigat procesul cu Chelsea in instanta, fiind platita in continuare de clubul londonez dupa ce judecatorii au decis ca aceasta a fost fortata sa lucreze in conditii improprii de Jose Mourinho, a acceptat un nou job.

Eva Carneiro se va muta in Gibraltar pentru a lucra la o clinica de specialitate.

Aceasta se va ocupa in continuare de sportivi, insa nu nu mai de fotbalisti, ca pana acum. La clinica din Gibraltar se trateaza si atleti, handbalisti ori rugbysti. Pe langa acestia, si oamenii care nu fac sport profesionist vor putea ajunge "pe mainile" Evei.

In varsta de 42 de ani, Eva Carneiro a mai lucrat pentru nationala de fotbal feminin a Angliei, dar si pentru Comitetul Olimpic Britanic.

Eva CarneiroGibraltarian Sports Physician Doctor, Eva Carneiro (formerly of Chelsea Football Club, Olympic Medical...

Posted by Specialist Medical Clinic on Tuesday, March 29, 2016
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!