Luis Suarez FC liverpool Anglia

"Eu NU simulez! M-am saturat sa se zica asta, e groaznic!" Suarez vrea sa le inchida gura criticilor! Interviu Sports Illustrated

Luis Suarez incearca sa faca uitate greselile din trecut ce i-au adus suspendari pentru insulte rasiste sau muscatul adversarului

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 20:16
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 20:14

 

"Eu nu simulez!"

Luis Suarez a acordat un interviu in care a vorbit despre faptul ca e acuzat ca simuleaza des si joaca murdar. "Cate cartonase galbene am primit pentru simulari? Am primit destul de multe cartonase in cariera mea insa au fost pentru certuri, pentru batai, pentru ca am lovit involuntar - nu pentru simulari. Uneori cad, dar o fac pentru a primi un penalty. O fac pentru ca am fost lovit" le-a spus Suarez celor de la Sports Illustrated.

Atacantul de 27 de ani al lui Liverpool este determinat sa schimbe perceptia in ceea ce-l priveste: "Vreau sa schimb imaginea de bad-boy care dureaza de ceva timp pentru ca nu m-am gandit deloc la modul in care voi fi vazut. As vrea sa schimb asta pentru ca e ingrozitor sa auzi si sa citesti ce se spune despre tine.

Pe teren, uneori pasiunea te copleseste si faci lucruri pe care le regreti apoi. In acelasi timp, ai sansa sa inveti din acest lucruri. Cred ca am fost un model incepand cu vara trecuta; am fost profesionist si am dorinta de a merge inainte si a juca bine indiferent de ce se spune despre mine" a mai spus castigatorul Ghetei de Aur pentru cele 31 de goluri inscrise in acest sezon in Premier League, trofeu pe care l-a impartit cu Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies