Anglia

Era miliardelor la Chelsea s-a terminat. Dupa 11 ani sub politica "fara limita" a lui Abramovic, Jose Mourinho a facut anuntul

Timp de 11 ani, Abramovic a investit peste un miliard de euro la Chelsea, a adus zeci de jucatori, a platit salarii fantastice, dar totul s-a incheiat acum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 19:42
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 19:43

Jose Mourinho anunta intr-un interviu pentru Eurosport ca politica marilor transferuri la Chelsea s-a incheiat odata cu aceasta vara. Cu Diego Costa si Fabregas adusi in aceasta vara, Chelsea a decis sa si vanda. David Luiz a plecat pe 50 de milioane la PSG, Lukaku pe 36 la Everton, Demba Ba pe 6 milioane la Besiktas, iar van Aanholt pe 2 milioane la Sunderland.

"Acum producem bani ca sa putem cheltui. In fiecare fereastra de transferuri Chelsea pierde jucatori, vinde jucatori. Chelsea, in acest moment, nu mai este un club care sa arunce cu banii. Acum reusim sa obtinem profit din transferuri. De aceea, Real Madrid, Barcelona, Bayern, Manchester United, cluburi uriase, au un avantaj.", spune Mourinho.

Daca United si-a permis sa plateasca 80 de milioane de euro pentru Di maria, 37 pentru Shaw, 36 pentru Herrera, 20 pentru Rojo, 17.5 pentru Blind si 6 milioane pentru imprumutul lui Falcao la adapostul contractelor de publicitate uriase, Chelsea nu poate conta pe asa ceva. United are un contract de peste 70 de milioane de lire pe an cu furnizorul de echipamente, in timp ce Chelsea primeste aproximativ 30 de milioane de lire anual.

Modifică setările cookies