Englezii anunță răspunsul lui Zinedine Zidane pentru Manchester United

Zinedine Zidane Erik ten Hag Manchester United Anglia Zinedine Zidane e liber de contract de doi ani / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 18:44
Data actualizarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 18:44

Liber de contract de mai bine de doi ani, Zinedine Zidane (51 de ani) ar putea fi o variantă pentru banca tehnică a lui Manchester United.

Scaunul lui Erik ten Hag se clatină după ultimele rezultate ale echipei, iar englezii au căutat nume de posibili înlocuitori pentru antrenorul olandez. 

Zinedine Zidane a fost asociat de mai multe ori cu postul de antrenor de pe Old Trafford, dar francezul nu ar lua în calcul să preia postul, în cazul în care conducerea lui Manchester United va decide să renunțe la Ten Hag, scriu englezii de la Mirror.

Zidane vrea să fie selecționer al Franței!

Într-un interviu acordat în vară, Zidane a recunoscut că țintește postul de selecționer al Franței, ocupat de 11 ani de zile de Didier Deschamps.

„Am spus-o de multe ori, atunci când ești în echipa Franței ca jucători și ajungi antrenor, e logic să te gândești la asta. Dar nu e timpul. Când m-am întors acasă, mintea mea a fost mereu la muncă. 

În acest domeniu, ai responsabilitatea să iei toate deciziile. Asta îți ia energia”, spunea Zidane.

Zinedine Zidane, două mandate de antrenor la Real Madrid 

Până acum, francezul a stat doar pe banca tehnică a grupării Real Madrid în cariera sa de antrenor, unde a dus la bun sfârșit două mandate: perioada ianuarie 2016 - mai 2018 și martie 2019 - iunie 2021.

Zinedine Zidane a câștigat în postura de antrenor la Real Madrid trei trofee UCL, de două ori LA Liga, două CM ale Cluburilor, de două ori Supercupa UEFA și de două ori Supercupa Spaniei.

Zinedine Zidane a primit oferte în ultimii doi ani, una dintre cele mai importante de la Paris Saint-Germain, însă a refuzat-o, așteptând o propunere din partea Federației Franceze de Fotbal, care însă i-a prelungit înțelegerea lui Didier Deschamps.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!