El e CEL MAI BINE PLATIT jucator din lume! Ia 1,5 milioane € pe meci

Autor: Sport.ro
Luni 06 Decembrie 2010, 15:00

	El e CEL MAI BINE PLATIT jucator din lume! Ia 1,5 milioane € pe meci

Sir Alex Ferguson si conducerea lui Manchester United au ajuns la capatul rabdarii: sunt gata sa-l lase sa plece liber de contract pe jucatorul care i-a costat 40 de milioane de euro: a fost transferat de la Bayern Munchen pentru 21 mil. €, la care se mai adauga salariul de aproape 95.000 € pe saptamana, adica alte 19 mil. € din vara lui 2007 pana la finalul acestui sezon, cand contractul ii expira.

Initial, lui Owen Hargreaves i se oferise un contract pe baza numarului de jocuri, dar pana la urma si aceasta decizie a fost respinsa de Consiliul de Administratie al clubului. Hargreaves a fost titular la United in doar 26 de meciuri, ceea ce face ca acesta sa coste 1,5 mil. € pentru fiecare joc.

Fostul star al lui Bayern Munchen a avut tendinita la ambii genunchi, iar o prima decizie proasta de a-l odihni in loc de a-l supune unei interventii chirurgicale a dus la complicatii, astfel ca in cele din urma a ajuns sa fie operat la ambii genunchi.

In acest moment, Hargreaves este din nou accidentat: a rezistat doar 5 minute in meciul din campionat contra echipei lui Tamas, West Bromwich Albion, dupa care a fost nevoit sa ceara schimbarea.

Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT