Efectul Balotelli la Liverpool? Cel mai promitator jucator, surprins in timp ce fuma la narghilea! Ce avertisment a primit

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Aprilie 2015, 14:24

	Efectul Balotelli la Liverpool? Cel mai promitator jucator, surprins in timp ce fuma la narghilea! Ce avertisment a primit

Raheem Sterling e cea mai mare speranta a lui Liverpool, dar tanarul atacant ii nemultumeste pe fani. 

Sterling a fost criticat dupa ce a refuzat un nou contract de 150.000 de euro pe saptamana, iar acum isi atrage noi critici dupa ce a fost surprins ca fumeaza narghilea. O imagine cu starul lui Liverpool circula pe internet, asta la cateva zile dupa ce Sterling a fost avertizat de fani sa-si reduca pretentiile si sa accepte noul contract.

Mirror a consultat medici specialisti despre fumatul la narghilea, iar acestia au spus ca acest timp de fumat este chiar mai nociv decat tigarile obisnuite. "O sesiune de fumat narghilea poate fi echivalentul a 200 de tigari!", avertizeaza expertii in Mirror. 

La 20 de ani, Sterling are deja 14 convocari in nationala Angliei si e jucator de baza la Liverpool. Real Madrid il monitorizeaza atent pe jucatorul nascut in Jamaica. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies