Emmanuel Adebayor Anglia Real Madrid Tottenham Anglia

E somer, dar nu se plange. Adebayor n-a mai jucat fotbal de jumatate de an, timp in care a ramas fara echipa, insa are alte activitati :)

A jucat la Arsenal, City ori Real Madrid, insa acum are dificultati in a-si gasi o noua echipa. Dat afara de Tottenham, togolezul Emmanuel Adebayor nu se plange insa: are indeajuns de multi bani incat sa-si faca toate poftele.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2015, 17:42
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2015, 18:10

Un fotbalist controversat cu un CV cu adevarat bogat. Si cu un cont pe masura. El este Emmanuel Adebayor, atacantul togolez care a imbracat pana la 31 de ani tricourile unor echipe ca Arsenal, Manchester City, Tottenham si chiar Real Madrid.

Adebayor a jucat in ultimii 3 ani pentru Tottenham, insa ultima perioada nu a fost una infloritoare. Acesta a jucat doar 13 meciuri in doua sezoane si, dupa o perioada in care a fost trimis de Pochettino sa se antreneze de unul singur, contractul i-a fost reziliat.

Singura problema a africanului ramane insa aceea legata de modurile in care isi poate cheltui banii. Chiar daca nu are echipa si nici nu stie daca isi va gasi una, Adebayor continua sa primeasca 100 de mii de lire sterline pe saptamana de la Tottenham, englezii acceptand sa-i achite despagubiri sub aceasta forma pentru ruperea contractului inainte de termen.

In aceste conditii, Adebayor isi petrece timpul mai mult epe la bijutierii si ceasornicarii londonezi, in cautarea unor piese de lux.

Africanul este un mare colectionar de ceasuri de lux si are cateva modele speciale, ale caror valoare totala se ridica la peste jumatate de milion de lire.

De la Hublot, Jacob & Co si pana la Cvstos si Snyper, ceasurile lui Adebayor costa cam cat un fotbalist din Liga I. 

Pentru a se mentine in forma, Adebayor si-a angajat si un antrenor personal, insa acest lucru nu ii va garanta si un nou contract. Africanul este privit cu retinere de cluburile din Anglia dupa periplurile sale pe la City si Tottenham.

Modifică setările cookies