"Dumnezeu" joaca in Anglia! Un jucator EXPULZAT din Europa a fost rechemat sa ii aduca titlul lui City! Dani Coman, sef de galerie in Giulesti :)

Autor: Sport.ro
Marti 20 Martie 2012, 21:11

	"Dumnezeu" joaca in Anglia! Un jucator EXPULZAT din Europa a fost rechemat sa ii aduca titlul lui City! Dani Coman, sef de galerie in Giulesti :)

Englezii l-au gasit pe "Dumnezeu" in fotbal. Jucatorul pe care Mancini l-a trimis direct din Liga Campionilor, acasa, in Argentina, a fost reprimit la echipa si e gata sa joace, miercuri, in derby-ul cu Chelsea.

Carlos Tevez a fost inclus in lot pentru meciul cu Chelsea, iar Mancini anunta ca se va baza pe serviciile lui pentru cel putin 30 de minute.

"Forma lui este din ce in ce mai buna, dar nu cred ca este inca pregatit sa faca fata unui meci intreg. Sunt convins ca in doua-trei saptamani va fi recuperat 100% si ne vom baza pe el", a declarat antrenorul lui City.

Tevez nu a mai jucat niciun meci oficial pentru echipa lui din septembrie, atunci cand Mancini l-a exclus din lot, dupa scandalul de la meciul cu Bayern Munchen.

Atunci, antrenorul declara ca nu mai exista nicio cale de impacare intre el si jucator: "Pentru progresul fotbalului, Tevez nu mai are ce cauta la Manchester City."

Jurnalistii de la The Guardian se mira de schimbarea brusca de atitudine a antrenorului italian: "Nu exista niciun precedent in <<Biblie>> pentru istoria lui Tevez, dar poate ca Tevez este Dumnezeu insusi.", scriu englezii.

Ca o paralela cu Liga I, este ca si cum, in acest moment, Dani Coman ar fi numit sef de galerie, si ar alege si cantecele peluzei din Giulesti :)

Interviu cu Nicușor Dan: ”Traficul din București va fi redus cu 40%”
BRAT