Anglia

Drogba are contract PE VIATA la Chelsea! Abramovici ii va face o oferta de NEREFUZAT celui care i-a adus cea mai mare bucurie din lume!

Didier Drogba nu are de ce sa-si mai faca griji pentru viitor, dupa ce a castigat Liga. Patronul Abramovici vrea sa-i ofere bani cat sa ramana si din vara la Chelsea. Mai mult, rusul il vrea definitiv pe Stamford Bridge.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Mai 2012, 19:00
Data actualizarii: Duminica 20 Mai 2012, 18:24

Englezii nu vor sa-l piarda pe Drogba, asa ca ii ofera oricat cere. Ivorianul are 34 de ani si se gandea sa plece de la Chelsea, indiferent de rezultatul finalei cu Bayern. Cum Liga este a englezilor, Abramovici a ordonat ca negocierile cu Drogba sa inceapa cat mai rapid, indiferent de cost.

Chelsea are si rivali pe piata tranferurilor, daca vrea ca ivorianul sa ramana. Mai multe echipe din Europa vor sa-l transfere pe Drogba, insa cea mai mare oferta vine din China: 20 de milioane de euro salariu intr-un singur an de la Guangzhou Evergrande.

In ultimii ani, Drogba a marcat mai multe goluri decisive in finalele de F.A. Cup sau in Cupa Angliei. Cu reusita din finala Ligii, patronul Abramovici a devenit cel mai mare fan al sau si e dispus sa-i ofere chiar si un loc in stafful lui Chelsea daca se va retrage pe Stamford Bridge.


Modifică setările cookies