Anglia

DRAGOSTE fara limite pentru culori! Cum si-a botezat un fan Liverpool fetita: "Am vrut s-o botezam Gerrard, dar nu se potrivea"

Dragostea pentru echipa favorita nu are limite pentru anumiti suporteri! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:14
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:17

Un fan al lui Liverpool, club recunoscut pentru atasamentul fanilor sai, a decis sa-si demonstreze dragostea fata de echipa intr-un mod original.

Barbatul din Norvegia si-a botezat fiica YNWA, initialele celebrului imn care le da fiori chiar si adversarilor de pe Anfield. Fiica lui va fredona toata viata You'll Never Walk Alone.

E doar al doilea nume, dar micuta care a ajuns la 5 ani va trebui sa explice toata viata ce inseamna al doilea nume al sau. Primul nume e Karoline.

Parintii sunt mandri de alegerea lor.

"Eu nu sunt asa interesata de fotbal ca tatal ei, dar a fost sugestia mea sa alegem acest nume. El a vrut s-o numeasca Gerrard, inainte sa stim daca e baiat sa fata", a povestit mama fetitei, Eirin Isabell Iversen.

"Nu cred ca mergea pentru o fata, asa ca am sugerat YNWA. Am vorbit si cu bunicii ei iar acestia m-au sustinut. Numele ei este Karoline YNWA, dar nu o putem forta sa tina cu Liverpool. Oricum ea e mandra de numele pe care il poarta", a mai povestit mama Karolinei. 

Modifică setările cookies