Dezvaluirile lui Hart despre GUARDIOLA si prima intalnire in care a aflat ca e OUT de la Manchester City! Care au fost primele cuvinte ale lui Pep

Dezvaluirile lui Hart despre GUARDIOLA si prima intalnire in care a aflat ca e OUT de la Manchester City! Care au fost primele cuvinte ale lui Pep

Joe Hart a fost prima victima a lui Guardiola la Manchester City.

Portarul englez a plecat in Italia, sub forma de imprumut, si spune ca sunt sanse minime sa mai joace pe Etihad.

Acesta a povestit cum a decurs prima sa intalnire cu Guardiola, moment in care a realizat ca va trebui sa-si caute un alt club ca sa mai poata juca:

"Este a doua oara in cariera mea cand plec imprumutat pentru un sezon. Eu nu am fost trimis ca sa vedem cum voi evolua, am fost trimis pentru ca nu mai eram dorit"

"Nu sunt aici sa demonstrez ceva, ci ca sa incep sa ma uit dupa alte solutii. Daca cineva va veni sa ma ia, nu cred ca Manchester City se va opune. "

"Eu am venit mai tarziu la echipa, pentru ca am fost la Euro. La prima mea intalnire cu Guardiola, el mi-a zis sincer ca are rezervele sale in privinta mea. I-am strans mana, i-am zis ca ii apreciez sinceritatea, dar nu era ceea ce voiam sa aud"

"I-am spus ca vreau sa lucrez pentru el si sa vedem ce se va intampla, dar mi-am dat seama ca nu va duce nicaieri. Am avut sentimentul ca nu voi apuca sa sa joc. Am discutat apoi cu directorul executiv si l-am intrebat: Tu vrei sa plec, nu? Nu m-a oprit in nicio clipa"

"Eu sunt dispus sa lupt, dar trebuie in viata sa fii inteligent si sa-ti alegi luptele.", a declarat Hart pentru Sky Sports.

Citeste si:Manchester City
VIDEO PROTVPLUS.RO

Comuna din România unde rata de vaccinare a ajuns la 92%: ”La oraş era mai greu”
BRAT
Modifică setările cookies