Emmanuel Adebayor Tottenham Hotspurs Anglia

Destinul unic al fotbalistului care a primit 4.7 mil euro pentru 2 goluri sezonul asta si doar doua meciuri ca titular in 5 luni

Fotbalul din Anglia plateste bine, iar odata cu noul contract pentru drepturile TV banii pentru salarii vor fi si mai multi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2015, 17:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2015, 17:00

Asa s-a ajuns ca unii fotbalisti care aproape nici nu mai conteaza in Premier League in acest sezon sa incaseze sume uriase fara niciun rezultat. In aceasta situatie se afla si atacantul lui Tottenham, Adebayor, care traieste o viata de lux fara prea mult stres. Joaca putin, marcheaza si mai putin, dar primeste o caruta de bani de la Spurs.

Daily Mail scrie astazi ca Adebayor a incasat 4.7 milioane de euro intre ultimele doua partide disputate ca titular la Tottenham. Anul acesta, in martie, Adebayor juca in infrangerea cu 3-0 a lui Spurs in fata lui Manchester United, la 5 luni distanta de la ultima aparitie in primul 11, un meci cu Aston Villa.

Cu doar doua goluri in tot sezon si doua meciuri jucate ca titular in ultimele 5 luni, Adebayor traieste ca un rege datorita contractului pe care il are la Tottenham. Este recunoscut ca unul dintre jucatorii cu cel mai luxos stil de viata.

Modifică setările cookies