Depay, ca Anamaria Prodan :) Jucatorul pentru care United a cheltuit o avere se remarca pana acum doar in afara terenului: FOTO
Duminica 14 Februarie 2016, 19:43

Depay, ca Anamaria Prodan :) Jucatorul pentru care United a cheltuit o avere se remarca pana acum doar in afara terenului: FOTO

Memphis Depay a ajuns la Manchester United in schimbul unei sume uriase, circa 30 de milioane de euro, si ar fi trebuit sa fie "noul Ronaldo". Olandezul pare insa mai preocupat de viata extrasportiva.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Ajuns in schimbul a circa 30 de milioane de euro in Premier League si anuntat drept urmasul lui Cristiano Ronaldo in tricoul lui Manchester United, oladnezul Depay nu a reusit pana acum sa confirme asteptarile. Tanarul olandez, care a aniversat nu mai departe de ieri implinirea a 22 de ani, a marcat doar doua goluri in 20 de partide de Premier League si a fost trecut in ultima perioada pe banca de rezerve din cauza lipsei sale de constanta.

Daca pentru United lucrurile nu merg prea bine, echipa lui Van Gaal fiind invinsa si de Sunderland, formatie aflata la coada clasamentului, cu 2-1, Depay pare a fi mult mai implinit. 

Olandezul este de cateva luni intr-o relatie cu Lori Harvey, fiica actorului si comediantului american Steve Harvey, pentru care si-a delcarat dragostea intr-un mod inedit. Nu insa original, pentru ca noi am mai vazut asa ceva in 2015 :)

Depay si-a imprimat chipul iubitei sale pe jacheta

 

Happy Valentine's Day baby. I love you ❤️

A photo posted by Memphis (@memphisdepay) onFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 15 2016
    John numai cocalarilor le place arta de prost gust (Kitsch)...
Sistemul public de sănătate e în colaps, deşi primeşte 9 miliarde de euro pe an
BRAT