Tottenham Besiktas Dele Alli transferuri Anglia

Dele Alli, în declin total de când a părăsit-o pe Spurs. Clubul din Turcia interesat de serviciile fotbalistului

Dele Alli evoluează pentru Everton, însă s-ar putea să părăsească clubul din Premier League în această perioadă de transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 23:19
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 23:13

Tottenham Hotspur l-a transferat pe Dele Alli în iarna anului 2015 de la MK Dons, pentru 6.63 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, nu depășea 2 milioane de euro.

La clubul din Londra, fostul internațional englez a arătat excelent. A reușit să marcheze 67 de goluri în 269 de partide și să paseze decisiv în 61 de situații. Și-a atins potențialul maxim, însă a avut un declin total.

Everton l-a adus gratis în perioada de iarnă de mercato a acestui an, însă, fotbalistul nu a impresionat nici la formația din Merseyside, condusă de legenda lui Chelsea, Frank Lampard.

Unde ar putea ajunge Dele Alli

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media faptul că Everton și Besiktas s-au înțeles asupra transferului lui Dele Alli la echipa din Turcia. 

Italianul a mai scris pe Twitter că englezul este cel care decide ultimul situația sa: dacă își dorește să părăsească clubul din Premier League sau dacă vrea să rămână la Everton.

Cariera lui Dele Alli

Născut la Milton Keynes, englezul a strâns 37 de selecții pentru naționala sa, unde a reușit să marcheze trei goluri. Cotat la 16 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, Dele Alli a evoluat doar la MK Dons, Spurs și Everton până acum.

La Everton, fostul internațional a bifat doar 13 apariții, însă nu a marcat niciun gol pentru echipa lui Lampard. În primele două etape ale stagiunii actuale, Alli a strâns doar 21 de minute, fiind introdus pe parcurs.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies