Declaratia geniala a lui Beckham la aproape 15 ani de la gheata primita in cap de la Sir Alex Ferguson: "Abia atunci am realizat"

Declaratia geniala a lui Beckham la aproape 15 ani de la gheata primita in cap de la Sir Alex Ferguson: "Abia atunci am realizat"

David Beckham s-a amuzat intr-un interviu atunci cand a fost intrebat despre incidentul din 2003, cand a fost lovit in cap de Sir Alex Ferguson, dupa o infrangere 0-2 cu Arsenal.

La aproape 15 ani de la celebrul incident, David Beckham a vorbit intr-un interviu. Acesta a fost vandut la scurt timp dupa acel moment la Real Madrid, in schimbul sumei de aproximativ 30 milioane euro.

Incidentul din februarie 2003 s-a petrecut dupa o infrangere a lui Manchester United cu 0-2 in fata lui Arsenal, in urma careia "diavolii" au fost eliminati din Cupa Angliei.

"Am avut cateva momente in cei 13 ani. La antrenamentele dinainea meciurilor de Champions League, Sir Alex venea la noi, pe teren, batea lovituri libere si penaltyuri si ne spunea cat de bun era el cand juca fotbal", a povestit Beckham.

"Atunci cand mi-a dat cu gheta in cap, dupa meciul cu Arsenal, am realizat cat de precis era",
a mai spus el.

Beckham a recunoscut ca a avut cateva momente de rebeliune pe vremea cand juca sub comanda lui Sir Alex.

"Am facut cateva greseli, am facut si la acel meci. Dupa, el a venit in vestiar si am schimbat cateva cuvinte. De nervi, a dat cu piciorul intr-o gramada de haine si o gheata mi-a sarit chiar in cap", a mai spus Becks.

Sir Alex a povestit si el incidentul in cartea autobiografica pe care a publicat-o in 2013.

"In ultimul sau sezon alaturi de noi, mi-am dat seama ca nu mai munceste la fel de mult, nu se mai dedica la fel. Erau multe zvonuri cu privire la transferul la Real Madrid.

Problema era ca nivelul sau de joc scazuse fata de cel stratosferic la care se aflase pana atunci.

In momentul incidentului, era la cativa metri de mine, iar intre noi, pe podea, era un rand de ghete. David a injurat. Eu m-am apropiat si am lovit o gheata, care a zburat fix in capul sau, deasupra ochiului drept. Sigur ca s-a enervat si mai rau si a sarit la mine, dar jucatorii l-au oprit", a povestit Alex Ferguson.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT