academie David Beckham Londra Anglia

David Beckham si-a inchis academia de fotbal de la Londra! VEZI DE CE:

David Beckham a decis sa inchida academia de fotbal pe care o detinea la Londra, in coproprietate, hotarare care a provocat nemultumirea parintilor copiilor ce urmau cursurile acestei scoli, printre acestia numarandu-se si sora fotbalistului, Lynne, informeaza cotidianul Evening Standard.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2009, 19:37
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2009, 19:39

Potrivit publicatiei citate, sute de parinti s-au strans in fata academiei din Greenwich, pentru a-si manifesta nemultumirea fata de decizia proprietarilor de a inchide scoala la sfarsitul saptamanii trecute.

Printre persoanele nemultumite s-a numarat si sora fotbalistului, Lynne, ai carei copii mergeau de doua ori pe saptamana la aceasta academie.

"Sunt multi copii dezamagiti. Nu stiu ce se va intampla in continuare, tot ce stiu este ca baietii mei sunt suparati, si in special cel mare. Si David este suparat, insa nu cred ca inchiderea academiei este decizia sa personala. Nu stiu unde imi voi trimite copii acum. Va fi o pierdere mare pentru noi", a declarat Lynne, care are trei copii, Georgina (11 ani), Freddie (9 ani) si Josh (4).

La academia lui Beckham, deschisa in 2005 in coproprietate cu firma AEG, erau inregistrati 80.000 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani, care plateau 7 lire sterline (7,7 euro) pentru o ora de antrenament.

Proprietarii au decis sa inchida academia, deoarece inchirierea terenurilor expira anul viitor.

O petitie cu 300 de semnaturi a fost trimisa firmelor AEG si 19 Entertainment, ultima fiind compania care se ocupa cu promovarea imaginii lui David Beckham, prin care se solicita ca academia sa ramana deschisa.

Modifică setările cookies