CUTREMUR la Liverpool! 4 oameni dati afara in aceeasi zi! Omul fara care Barcelona de azi NU EXISTA e chemat sa salveze un club de legenda:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Aprilie 2012, 08:22

	CUTREMUR la Liverpool! 4 oameni dati afara in aceeasi zi! Omul fara care Barcelona de azi NU EXISTA e chemat sa salveze un club de legenda:

Liverpool - Everton, semifinala Cupei Angliei, este sambata de la ora 14.30, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro

Antrenorul celor de la Liverpool, Kenny Dalglish, a primit vot de incredere ieri de la patronii americani ai lui Liverpool in ciuda unui sezon dezastruos de Premier League, Liverpool aflandu-se pe locul 8 in clasament, la 1 punct de rivala Everton si la 10 de locul 6 ocupat de Chelsea.

Prima victima a acestei situatii a fost Damien Comolli, seful sectiei de fotbal, vazut ca vinovat pentru achizitiile de peste 135 de milioane de euro care insa nu au dat satisfactie.

Exact in aceasta pozitie cauta un inlocuitor patronii de la Fenway Sports Group iar cei de la Daily Mail scriu ca principala tinta este Johan Cruyff! Un alt candidat este Louis Van Gaal.

Cruyff este unul dintre cele mai mari nume din fotbal si este vazut ca omul responsabil cu sistemul academiei Barcelonei. Aducerea lui Cruyff ar fi o adevarat lovitura de imagine pentru cei de la Liverpool pe langa avantajele pe plan sportiv.

Louis Van Gaal este si el disponibil, fiind recunoscut pentru faptul ca 'are ochi' la tinerii jucatori.

Ziua de ieri a fost una cu multe schimbari la Liverpool. Pe langa Damien Comolli, a plecat seful sectiei de medicina sportiva, Dr Peter Bruckner, antrenorul de portari, John Achterberg(cu efect insa abia din vara), dar si un avocat din interiorul clubului.

Chiar daca a primit vot de incredere de la John W Henry, pentru Kenny Dalglish meciul cu Everton din Cupa Angliei poate fi decisiv.

Sursa foto: Getty Images

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT