'CUM sa-mi faca MIE asa ceva?' Balotelli a intrat in DEPRESIE din cauza unei femei! Cum l-a umilit in fata prietenilor de la City

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Octombrie 2012, 12:59

	'CUM sa-mi faca MIE asa ceva?' Balotelli a intrat in DEPRESIE din cauza unei femei! Cum l-a umilit in fata prietenilor de la City

Balotelli a cumparat flori, cadouri si astepta sa aiba o seara de vis alaturi de ea intr-un hotel de lux din Manchester! Asteptarile nu s-au transformat in realitate, iar Mario e de atunci in DEPRESIE!

Balotelli a crezut ca nicio femeie nu-i poate rezista. Cand a auzit ca rapperitza Nicki Minaj vine la Manchester, si-a facut un plan pentru a o cuceri. A stabilit o intalnire cu ea si era sigur ca va petrece o noapte fierbinte cu una dintre cele mai tari aparitii ale momentului in muzica. N-a avut insa noroc.

Nicki i-a transmis la finalul concertului, cand Mario o astepta in culise cu un cadou, ca e prea obosita pentru a-l mai intalni. A mers la un restaurant din Manchester pentru o masa din carne de pui, scrie The Sun.

"Mario a ramas interzis. E un mare fan al lui Nicki si ii adusese cadouri pe care era foarte fericit sa i le dea. Nu s-a intamplat insa nimic din ceea ce planuise. Minaj si-a comandat niste mancare de pui de la un restaurant si i-a zis ca nu poate sa-l vada", a spus un prieten de-al lui Balotelli pentru The Sun.
 

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga
BRAT