Anglia

Cum l-a convins United pe Januzaj sa refuze "oferta astronomica" a lui PSG: "Are salariu mai mare decat Messi si Ronaldo"

Adnan Januzaj a avut o oferta de la PSG

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Mai 2014, 14:28
Data actualizarii: Miercuri 07 Mai 2014, 16:32

Impresarul lui Adnan Januzaj, Dirk De Vries, a anuntat ca starul de 19 al lui Manchester United a avut o "oferta colosala" din partea francezilor de la PSG, pe care a refuzat-o insa, preferand sa semneze prelungirea contractului cu clubul de pe Old Trafford.

50.000 de lire pe saptamana la 18 ani!

"Cu cateva minute inainte ca Adnan sa semneze o noua intelegere cu Manchester United, PSG ne-a pus pe masa o oferta impresionanta. Cum Adnan ar fi putut deveni liber de contract la finalul sezonului, seicii ar fi fost in stare sa ofere orice. Oferta lui PSG era interesanta din punct de vedere financiar, dar Adnan nu a pus acest criteriu pe primul loc.", a declarat De Vries.

Dupa semnarea noului contract cu Manchester United, valabil pana in 2019, Adnan Januzaj castiga un salariu de 50.000 de lire pe saptamana.

"Pot sa spun ca Adnan este cel mai bine platit tanar jucator. Castiga mai mult decat au castigat Cristiano Ronaldo si Leo Messi la varsta lui.", a mai spus impresarul mijlocasului belgian.

Modifică setările cookies