Anglia

Cu cati bani se poate alege Eva Carneiro dupa ce a dat-o in judecata pe Chelsea. Fostul doctor al londonezilor il acuza pe Mourinho ca i-a creat un mediu ostil de munca

Avocatii fostului medic al clubului Chelsea, Eva Carneiro, au trimis o notificare clubului londonez inainte de a sesiza un tribunal de munca dupa ce au esuat sa ajunga la o intelegere privind pachetul compensatoriu. Eva le cere sefilor lui Chelsea daune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 13:11
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 13:17

Notificarea poate atrage un proces la tribunalul de munca daca partile nu ajung la un acord amiabil inaintea audierii in instanta. Concedierea constructiva presupune ca angajatorul a incalcat contractul, cum ar fi crearea unui mediu ostil de munca in acest caz, ceea ce-i da dreptul angajatului sa demisioneze ca raspuns la acesta tratament. 

Carneiro a parasit clubul dupa ce antrenorul Jose Mourinho a criticat public tentativa ei de a acorda ingrijiri medicale lui Eeden Hazard, intr-un moment in care echipa londoneza era in inferioritate, pe care a calificat-o ca "impulsiva si naiva", din cauza "neintelegerii jocului". 

Responsabilitatile medicului si ale fizioterapeutului Jon Fearn au fost limitate, iar ulterior Carneiro a demisionat in septembrie. 

Potrivit presei engleze, Eva Carneiro poate primi despagubiri de cel putin 100.000 de lire sterline de la Chelsea.

Agerpres

Modifică setările cookies