Cristiano Ronaldo Manchester United PSG Anglia

Cristiano Ronaldo și-ar fi anunțat agentul că vrea să plece de la Manchester United: "E gata să accepte!"

Starul portughez are șanse minime să câștige vreun trofeu în acest sezon, după ce Manchester United a fost eliminată și din Cupa Angliei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 10:55
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 10:57

Presa din Anglia a scris în mai multe ocazii că Ronaldo nu este mulțumit de ceea ce se întâmplă la formația de pe Old Trafford și chiar ar fi condiționat rămânerea sa la Manchester United de o clasare în primele patru formații din Premier League, care i-a asigura calificarea în grupele Champions League.

Mirror: "Cristiano Ronaldo, gata să accepte oferta lui PSG"

Pe locul 4 în acest moment, Manchester United l-ar putea pierde pe Cristiano Ronaldo la finalul sezonului, anunță publicația britanică Mirror, care scrie că "portughezul i-a spus agentului Jorge Mendes că este gata să își încheie prematur contractul cu Manchester United".

Favorită pentru transferul lui Cristiano Ronaldo în vară ar fi Paris Saint-Germain, o admiratoare mai veche a starului portughez, care ar urma să nu țină cont de vârsta înaintată a jucătorului, 37 de ani împliniți sâmbătă.

"PSG a avut mai multe tentative eșuate de a-l transfera pe Ronaldo în trecut, dar acum li s-a transmis celor din conducere că portughezul este gata să accepte, ceea ce ar înseamna că ar urma să fie coechipier în atac cu fostele vedete de la Barclona, Lionel Messi și Neymar", scrie sursa citată.

În schimb, Mauricio Pochettino ar urma să facă drumul invers. Le Parisien a scris recent că PSG i-a stabilit deja soarta antrenorului argentinian, care ar urma să fie demis la finalul sezonului. O posibilă destinație pentru tehnician este chiar Manchester United, formație condusă acum de interimarul Ralf Rangnick.

"Pochettino este și alesul lui Sir Alex Ferguson pentru funcția de antrenor. Scoțianul îl vede pe fostul manager al lui Spurs potrivit pentru a reuni un vestiar scindat și pentru a readuce anii de glorie", au mai scris britanicii.

Manchester United va lupta doar pe două fronturi în partea secundă a acestui sezon. "Diavolii" vor încerca să își mențină poziția în top 4 din Premier League, iar în optimile Champions League vor înfrunta Atletico Madrid, pe 23 februarie și 15 martie.

Modifică setările cookies