Anglia

VIDEO Cristiano Ronaldo, prima reacție după gestul superb al fanilor lui Liverpool: "Nu voi uita niciodată!"

Cristiano Ronaldo trece printr-o adevărată dramă, luni seară anunțând că unul dintre copiii săi a murit la naștere.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 14:33
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 14:33

Lumea fotbalului s-a unit și a transmis o mulțime de mesaje de susținere pentru Cristiano Ronaldo, iar fanii rivalei Liverpool nu au rămas mai prejos la derby-ul cu echipa portughezului, Manchester United.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după gestul superb al fanilor lui Liverpool

În minutul 7 al partidei câștigate clar de Liverpool, scor 4-0, fanii lui Liverpool s-au ridicat în picioare, au aplaudat și au cântat "You'll Never Walk Alone" în semn de susținere față de Cristiano Ronaldo.

Starul portughez a ținut să le mulțumească fanilor lui Liverpool prin intermediul rețelelor sociale, atașând și clipul cu momentul emoționant de pe Anfield.

"O lume, un sport, o familie globală. Mulțumesc, Anfield. Eu și cei din familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Liverpool, având în vederea situația prin care trece el și familia sa, însă presa din Anglia a anunțat că portughezul a revenit la antrenamentele echipei încă de miercuri.

Astfel, este de așteptat ca Ronaldo să facă parte din lotul lui Manchester United pentru meciul cu Arsenal, programt sâmbătă, de la ora 14:30, în runda cu numărul 34 din Premier League.

Modifică setările cookies