Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Manchester United Anglia Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, noul căpitan al lui Manchester United? Răspunsul lui Erik ten Hag și ce așteptări are de la superstar 

Erik ten Hag a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 09:04
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 09:10

Cristiano Ronaldo (37 ani) a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce și-a încheiat aventura de trei sezoane la Juventus. Însă, planul starului portughez nu a fost precum anticipa. „Diavolii roșii” au ratat participara în UEFA Champions League, iar în anul competițional 2022-2023 vor evolua în Europa League. 

Însă, Erik ten Hag (52 ani) dorește să o readucă pe Manchester United în top, acesta fiind unul dintre motive pentru care insistă ca Cristiano Ronaldo (37 ani) să nu plece de pe Old Trafford. Întrebat ce așteaptă de la superstar în sezonul viitor, neerlandezul a replicat scurt.

„Goluri”, a declarat Erik ten Hag la prima conferință de presă la Manchester United. De asemenea, jurnaliștii britanici au fost interesați dacă Ronaldo va purta banderola de căpitan în sezonul 2022-2023 și dacă va fi liderul de care gruparea de pe Old Trafford are nevoie. 

„O să vorbesc mai întâi cu Ronaldo, înainte de a vorbi cu voi despre asta”, a răspuns neerlandezul. 

Totodată, Erik ten Hag a precizat că este încrezător în noul proiect în care s-a angrenat și că toți cei din club treubuie să-și unească forțele și energiile pentru ca Manchester United să capete o altă față.

Erik Ten Hag: „Nu avem mult timp la dispoziție”

„Am un sentiment bun creat de oamenii din jur, acum mai rămâne doar să punem la punct planul, să cooperăm și să atingem succesul dorit.

Care este planul nostru? Unul uriaș! Nu avem mult timp la dispoziție, îl vom transmite jucătorilor și membrilor din staff”, a precizat noul antrenor al lui United. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!