Anglia

Clubul care pregătește lovitura pe piața transferurilor: revenirea lui Christian Eriksen!

Christian Eriksen (30 de ani) a revenit pe gazon după ce a suferit un stop cardiac în vară și a semnat cu Brentford un contract valabil până la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:00
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:04

În vară, danezul va deveni liber de contract și nu duce lipsă de oferte. A fost nevoit să părăsească Itaia, unde nu îi este permis să evolueze cu un defibritalor intern, iar acum s-a întors în Premier League, unde ar putea reveni la Tottenham, unul dintre cluburile sale ”de suflet”.

Christian Eriksen ar putea reveni la Tottenham

Tottenham este gata să îi facă o ofertă lui Eriksen în vară, scrie Football Insider. Pentru londonezi, Eriksen a jucat 305 meciuri, a marcat de 69 de ori și a oferit nu mai puțin de 90 de assist-uri.

Pentru a-l transfera în 2013, de la Ajax Amsterdam, Tottenham a plătit peste 14 milioane de euro.

Pe 12 iunie 2021, fotbalistul în vârstă de 30 ani s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. El a fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

El trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

Modifică setările cookies