Anglia

Clauza INCREDIBILA din contractul lui Balotelli cu Liverpool! Pentru ce incaseaza un milion de lire

VILLARREAL - STEAUA E LIVE LA PROTV, JOI, 18:00

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2016, 14:17
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2016, 14:17

Atacantul italian Mario Balotelli are o clauza speciala in contractul sau cu FC Liverpool, care ii permite sa castige anual un milion de lire sterline in plus daca are un comportament exemplar pe teren, dezvaluie Football Leaks, citat de AS.

La transferul italianului de la AC Milan la Liverpool in 2014, in schimbul a 16 milioane lire sterline, antrenorul de atunci al "cormoranilor", Brendan Rodgers, a solicitat ca in contractul lui Balotelli sa fie inclusa o clauza neobisnuita care sa-l tempereze pe extravagantul fotbalist. Aceasta ii permite sa primeasca un bonus anual de un milion de lire sterline, pe 30 iunie, daca la finalul acelui sezon nu a fost eliminat de trei ori pentru conduita violenta, nu isi scuipa adversarul sau alta persoana, nu foloseste un limbaj ofensator sau abuziv si nu isi arata dezacordul prin vorbe sau prin actiuni.

Balotelli a avut insa un prim sezon 2014/2015 modest la Liverpool cu 4 goluri in 28 de meciuri, iar in urmatorul a fost imprumutat la AC Milan. Din sezonul 2016/2017, el joaca tot sub forma de imprumut la Nice, liderul la zi din Ligue 1.

Modifică setările cookies