"Cine nu se adapteaza va pleca! De ce ar trebui sa se schimbe Guardiola doar pentru ca a venit in Anglia?" Interviu spectaculos cu De Bruyne

"Cine nu se adapteaza va pleca! De ce ar trebui sa se schimbe Guardiola doar pentru ca a venit in Anglia?" Interviu spectaculos cu De Bruyne

De Bruyne vorbeste intr-un interviu pentru Daily Mail despre Guardiola si schimbarile pe care acesta le-a adus la Manchester City.

Jocul lui City nu pare inca foarte convingator, mai ales dupa infrangerea usturatoare din Liga cu Barcelona, iar Guardiola a fost intrebat de jurnalistii britanici de ce nu se gandeste sa-si schimbe stilul de joc.

In apararea sa a sarit unul dintre jucatorii importanti ai lui Manchester City, De Bruyne.

"Ne-a spus sa credem in noi. Nu vrea sa avem dubii fata de felul in care jucam. A vrut sa se asigure ca stim ca acest stil este cel corect. Exista multe riscuri, sunt constient de asta"

"Nu e o lume foarte rabdatoare, dar incercam ceva foarte nou si am avut varfuri de forma si cadere. Ca asta sa functioneze, trebuie sa invatam totul la perfectiune"

"Problema e ca avem multe meciuri si mai putine antrenamente. Daca Pep isi va schimba stilul, toata lumea se va intreba de ce. Dar de ce sa te schimbi doar pentru ca ai venit in Anglia?"

"A cucerit atat de multe lucruri jucand in felul asta, asa ca inteleg de ce vrea sa continue cu asta. Cine nu se adapteaza trebuie sa plece"

Citeste si:Manchester City
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies