Chiriches i-a innebunit pe englezi: A fost desemnat OMUL MECIULUI! Fanii lui Tottenham i-au compus un cantec GENIAL:

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 10:52

	Chiriches i-a innebunit pe englezi: A fost desemnat OMUL MECIULUI! Fanii lui Tottenham i-au compus un cantec GENIAL:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Fanii lui Tottenham sunt in delir dupa ce l-au vazut la munca pe Vlad Chiriches. „Vladiator” a uimit in debutul sau pentru noua echipa, iar fanii i-au dedicat un cantec special.

"You'll never get past Vlaaad Chiriches, and if you do, you'll meet Kaboul! (Nu o sa treceti niciodata de Vlad Chiriches, iar daca o faceti veti da de Kaboul!)

Chirches a fost omul meciuluii in victoria lui Tottenham, 4-0 cu Aston Villa, in turul 4 al Cupei Ligii. Chiriches a fost mutat fundas dreapta in ultimele 10 minute de joc si s-a descurcat excelent.

"Cateva pase gresite, iar pressing-ul echipei gazdelor era sa-l prinda nepregatit. Intr-o astfel de faza, a reusit sa recupereze mingea dupa ce a dat emotii. Apoi, nervii lui Chiriches s-au risipit. Chiriches inca pare departe de a fi gata pentru Premier League, dar nu foarte departe. Meciul din Europa League cu Anzhi este ocazia ideala pentru a se familiariza cu noul sau club", au scris cei de la Bleacher Report.

Adus la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro, Chiriches si-a amanat debutul la Tottenham din cauza problemelor pe care le-a avut cu cartea verde.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT