Chiriches i-a innebunit pe englezi: A fost desemnat OMUL MECIULUI! Fanii lui Tottenham i-au compus un cantec GENIAL:

Joi 26 Septembrie 2013, 10:52

	Chiriches i-a innebunit pe englezi: A fost desemnat OMUL MECIULUI! Fanii lui Tottenham i-au compus un cantec GENIAL:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Fanii lui Tottenham sunt in delir dupa ce l-au vazut la munca pe Vlad Chiriches. „Vladiator” a uimit in debutul sau pentru noua echipa, iar fanii i-au dedicat un cantec special.

"You'll never get past Vlaaad Chiriches, and if you do, you'll meet Kaboul! (Nu o sa treceti niciodata de Vlad Chiriches, iar daca o faceti veti da de Kaboul!)

Chirches a fost omul meciuluii in victoria lui Tottenham, 4-0 cu Aston Villa, in turul 4 al Cupei Ligii. Chiriches a fost mutat fundas dreapta in ultimele 10 minute de joc si s-a descurcat excelent.

"Cateva pase gresite, iar pressing-ul echipei gazdelor era sa-l prinda nepregatit. Intr-o astfel de faza, a reusit sa recupereze mingea dupa ce a dat emotii. Apoi, nervii lui Chiriches s-au risipit. Chiriches inca pare departe de a fi gata pentru Premier League, dar nu foarte departe. Meciul din Europa League cu Anzhi este ocazia ideala pentru a se familiariza cu noul sau club", au scris cei de la Bleacher Report.

Adus la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro, Chiriches si-a amanat debutul la Tottenham din cauza problemelor pe care le-a avut cu cartea verde.

Citeste si:
BRAT