Anglia

Chinezii vor PATRU supervedete de la City si planuiesc sa le TRIPLEZE contractele! Anuntul momentului in fotbalul mondial

Miliardarii Chinei cred ca TOTUL e de cumparat. Vor sa cheltuiasca sume uriase in aceasta vara pentru cele mai tari vedete din Europa!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 19:58
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 20:24

The Sun anunta ca Beijing Guoan a pus 4 dintre vedetele lui Manchester City pe lista de achizitii a clubului! Chinezii sunt gata sa dubleze sau chiar sa tripleze contractele pe care acestia le au la Manchester pentru a-i convinge sa vina.

Nici macar City nu-si permite banii despre care vorbesc acum asiaticii, iar pana la finalul perioadei de transferuri ar putea sa-si piarda cateva dintre cele mai importante nume. Sergio Aguero, Vincent Kompany, Davis Silva si Yaya Toure sunt jucatorii pe care si-i doreste Guoan. Eric Gao, organizatorul International Champions Cup, turneu amical in care se vor intalni in aceasta vara City si United, e omul de legatura al chinezilor.

"In ceea ce-i priveste pe jucatorii din Premier League, nu exista limite. Cluburile chineze vor plati dublu sau chiar triplu pentru a lua pe cine vor. Fotbalistii ar face bani foarte, foarte multi in China. Stiu ca Guoan are o lista de jucatori de la City pe care si-i doreste. Nu va pot spune niciun nume acum, nu e momentul", a spus Gao pentru The Sun.

Pana acum, majoritatea celor peste 400 de milioane de euro cheltuite pe jucatori in China s-a dus pe fotbalisti sud-americani, dar atentia s-a schimbat din aceasta vara spre Europa si in special Premier League.

Primul nume important care ajunge in China vara asta e brazilianul Hulk, pe care Shanghai SIPG da 60 de milioane de euro. Hulk va avea un salariu de 25 de milioane in China.

Modifică setările cookies