Chelsea nu mai are voie sa faca transferuri pana in ianuarie 2011!

Chelsea Gael Kakuta Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2009, 16:23
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2009, 17:54

Soc la Londra, acolo unde Carlo Ancelotti a primit vestea ca nu mai poate face transferuri pana in 2011 din cauza unui jucator de 18 ani!

â–º Premier League a spart monopolul american: Vezi cele mai bogate ligi din LUME

FIFA nu glumeste cand vine vorba de regulile de transferuri iar Chelsea a patit-o. Forul mondial de fotbal i-a gasit vinovati pe oficialii londonezi, dupa ce acestia l-au pus pe tanarul Gael Kakuta sa rupa contractul cu Lens in 2007.

Jucatorului i-a fost ordonat sa plateasca si suma de 680.000 de euro clubului francez si a fost suspendat timp de 4 luni.

Jucatorul in varsta de 18 ani s-a transferat acum doi ani la Chelsea, dupa care Lens a depus plangere la FIFA.

Camera pentru solutionarea litigiilor de la FIFA a decis ca jucatorul si-a incalcat intelegerea cu Lens iar oficialii de la Chelsea l-au indemnat sa faca asta. Acum, clubul lui Abramovic are interzis la transferuri pana in ianuarie 2011 si trebuie sa plateasca suma de 113.000 de euro clubului francez. 

"Chelsea are interdictie privind legitimarea oricarui nou jucator, indiferent de nationalitatea sa, in urmatoarele doua perioade de transferuri, dupa anuntarea prezentei decizii", se arata intr-un comunicat al FIFA, in care este anuntata hotararea Camerei de Rezolvare a Disputelor.

FIFA a precizat ca singura cale de apel pe care Chelsea o poate urma este Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!