Anglia

Chelsea face primul transfer neasteptat din 2015! Urmeaza un pusti MINUNE din Liga I. Pe cine arunca Mourinho milioanele

Jose Mourinho a inceput mutarile pe piata transferurilor. E la cateva zeci de minute distanta sa dea prima lovitura importanta in 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 17:25
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 17:25

Andrej Kramarić de la Rjeka e dorit insistent de Mourinho la Chelsea. Atacantul de 23 de ani il va costa pe Abramovici 8 milioane de euro, anunta site-ul jurnalistului specializat in mercato, Gianluca Di Marzio. In 4 ani pe Stamford Bridge, croatul va castiga 5 milioane de euro, scrie Di Marzio.

Pentru a-l convinge pe Kramarić sa semneze, Chelsea s-a luptat cu supercampioana din Serie A, Juventus, si ea impresionata de anul excelent pe care l-a avut varful de la Rjeka.

Kramaric are sanse mici sa fie pastrat la Chelsea in startul lui 2015. Urmeaza sa fie imprumutat fie la Vitesse, in Olanda, fie la Leicester, care se lupta sa scape de la retrogradarea in Championship.

Acelasi scenariu ar putea fi repetat de Mourinho si in cazul unui alt pusti teribil al Estului. Manea de la Viitorul a fost monitorizat pe tot parcursul campionatului, iar Hagi asteapta acum propunerea concreta din partea liderului din Anglia. Conform presei britanice, transferul va aduce in contul Viitorului in jur de 3 milioane de euro.

Modifică setările cookies