Cele 3 secrete din contractul lui Mourinho la Man. United! Va fi cel mai bine platit antrenor din lume! Prima mutare surpriza
Joi 11 Februarie 2016, 10:50

Cele 3 secrete din contractul lui Mourinho la Man. United! Va fi cel mai bine platit antrenor din lume! Prima mutare surpriza

Din vara, Premier League va trai unul dintre cele mai aprinse razboaie din fotbal in ultimul deceniu: Guardiola vs. Mourinho.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Guardiola la City, Mourinho la Manchester United. Ce sezon va fi in Anglia incepand cu 2016-2017. Desi nu este inca o informatie confirmata oficial, venirea lui Jose Mourinho la Manchester United este data ca o certitudine de cateva dintre cele mai mari ziare din Anglia.

Mirror anunta astazi pe prima pagina ca Mourinho a batut palma cu Manchester United si publica trei secrete din contractul antrenorului portughez.

Intelegerea este pe 3 sezoane, noteaza Mirror, urmand ca Mourinho sa incaseze 15 milioane de lire pe an, devenind cel mai bine platit manager din lume.

Acestia publica si primul nume pe care Mourinho il va aduce la Manchester United. Este vorba despre Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico Madrid, cel care ii va prelua atributiile lui Ed Woodward.

Mata ar putea fi primul nume din lot care se va desparti de United, dupa ce Mourinho va veni.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
3 comentarii
  • 12 2016
    Kop Uraa, si asa MU nu juca nimic, acum va juca un "boooring" nimic!...
  • 11 2016
    ds Daca cei de acolo fac niste articole bazate pe nimic,doar banuieli,poc,copiati si voi,desteptilor....
  • 11 2016
    Madalin Si unde sunt cele 3 secrete tampitilor? Dati mereu titluri pompoase doar ca sa intre lumea......
Sistemul public de sănătate e în colaps, deşi primeşte 9 miliarde de euro pe an
BRAT