Zlatan Ibrahimovic Manchester United PSG Anglia

"Ce-mi lipseste cel mai mult de la PSG? Ultimul meu salariu!" Cea mai noua aroganta a lui Zlatan

Zlatan Ibrahimovic a devenit din nou viral pe retelele de socializare cu o noua declaratie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 13:05
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2016, 13:07

Zlatan Ibrahimovic nu pare sa regrete prea mult anii petrecuti la PSG, formatie cu care a cucerit patru titluri consecutive de campion al Frantei, intre 2012 si 2016.

Intrebat de un ziarist de la postul francez de televiziune SFR Sport ce ii lipseste cel mai mult de la PSG si de la Paris, Ibra a raspuns in stilul sau caracteristic: "Ultimul meu salariu!".

Desi nici PSG si nici United nu dezvaluie salariile jucatorilor lor, presa britanica scrie ca Ibrahimovic este platit cu 220.000 de lire sterline pe saptamana (260.000 de euro) la gruparea de pe Old Trafford, cu 30.000 de euro mai putin decat incasa la Paris.

Suedezul, in varsta de 34 ani, a facut si un scurt comentariu legat de actualul lot al lui PSG: "Cred ca echipa este foarte puternica. Au cumparat jucatori noi, iar filosofia este aceeasi: sa castige totul si sa mearga cat mai departe in Liga Campionilor".

Ibrahimovic i-a avertizat, insa, pe parizieni ca nu le va fi usor sa castige Champions League. "Este nevoie de timp, de o munca dura si de rabdare. Iar apoi vine succesul", a mai spus atacantul.

Modifică setările cookies