Anglia

Brendan Rodgers nu sta mult pe bara. Antrenorul demis in urma cu o saptamana de Liverpool are deja primele oferte

Demis in urma cu o saptamana de Liverpool, dupa 3 ani de mandat, Brendan Rodgers nu va sta mult pe bara. Antrenorul nordirlandez este dorit si de echipe din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 11:48
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 11:57

Brendan Rodgers s-a despartit de Liverpool dupa trei ani fara trofeu, insa trei ani in care a reusit sa reinvie speranta fanilor si sa-i faca sa spere din nou la titlul din Premier League.

Demis in urma cu o saptamana, dupa egalul cu Everton, scor 1-1, tehnicianul nord-irlandez nu va sta mult timp pe bara, scrie presa din Anglia.

Potrivit editiei tiparite a The Telegraph, unul dintre cele mai importante cotidiane din Marea Britanie, Rodgers, fost si la Swansea, ar putea ajunge pe banca celor de la Aston Villa.

Villa are un inceput dezastruos de sezon, fiind pe 18 in Premier League. Din acest motiv, conducerea formatiei din Birmingham ar putea renunta la Tim Sherwood in favoarea lui Brendan Rodgers.

De asemenea, o alta pista vehiculata de jurnalistii din Insula este cea a preluarii echipei nationale. Brendan Rodgers i-ar putea lua locul lui Roy Hodgson pe banca Angliei, cel mai probabil dupa EURO 2016.

Modifică setările cookies