Manchester City risca DEPUNCTAREA dupa ultimele acuzatii! Cluburile din Premier League se REVOLTA impotriva echipei lui Guardiola

Manchester City risca DEPUNCTAREA dupa ultimele acuzatii! Cluburile din Premier League se REVOLTA impotriva echipei lui Guardiola

Situatia financiara a lui Manchester City este investigata de FIFA, UEFA si Federatia Engleza!

Situatie fara precedent in Premier League! Cel putin 12 cluburi planuiesc sa faca front comun si sa solicite Federatiei pozitia in ceea ce o priveste pe Manchester City, cea care este investigata oficial pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar!

The Times anunta ca majoritatea cluburilor din Premier League au fost de acord cu acest demers si au semnat deja solicitarea joi seara, la cateva ore dupa ce a fost anuntata oficial investigatia.

Manchester City a mai fost sanctionata pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar cu o amenda de 49 de milioane de lire (micsora ulterior la 17 milioane de lire), si in sezonul 2014/2015 din UEFA Champions League au avut un numar redus de jucatori in lot.

City este sub investigatie si din partea Federatiei Engleze pentru o plata de 200.000 de lire catre agentul lui Jadon Sancho pe vremea in care actualul jucator de la Dortmund avea 14 ani.

Daca Manchester City va fi gasita vinovata, risca o amenda si mai mare si chiar excluderea din UEFA Champions League. O posibila sanctiune, putin probabila insa, ar fi depunctarea in competitia interna. Cei de la Manchester City au emis un comunicat prin care au salutat investigatia, spunand ca reprezinta oportunitatea perfecta pentru a-si dovedi nevinovatia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies