GALERIE FOTO Boom! S-au schimbat cotele de piață în Premier League. Liverpool nu are niciun jucător în Top 10

Anglia 3. Phil Foden (23 de ani / Manchester City) - 130 milioane de euro
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 10:25
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 10:23

Site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat cotele de piață pentru jucătorii din Premier League. Cele mai mari creșteri s-au înregistrat la Arsenal Londra.

Atacantul Erling Haaland (23 de ani / Manchester City) rămâne cel mai valoros fotbalist din Regat, cu o cotă de 180 de milioane de euro. Din urmă vin tare doi jucători englezi de mare perspectivă, Bukayo Saka (22 de ani / Arsenal) și Phil Foden (23 de ani / Manchester City).

  • 10. Enzo Fernandez (23 de ani / Chelsea) - 80 de milioane de euro

În galeria foto din acest articol puteți vedea cum arată noul Top 10 al jucătorilor din Premier League, în funcție de valoarea de piață.

Manchester City și Arsenal domină Top 10

Doi giganți aflați în cursa pentru titlu, Manchester City și Arsenal, au câte patru reprezentanți în Top 10. Intrușii vin de la Newcastle și Chelsea.

La fel de surprinzător este că nu vedem niciun jucător de la Liverpool în această ierarhie. "Cormoranii" împart în acest moment locul 1 cu Arsenal. Manchester City se află la un punct în spatele celor două formații. Luis Diaz (27 de ani) este cel mai bine cotat jucător de pe Anfield, la 75 de milioane de euro. Columbianul se află pe locul 14 în actualul clasament al cotelor de piață din Premier League.

Chelsea, în picaj

Chelsea a investit miliarde de lire sterline în transferuri, dar nu reușește să pună în scenă un joc solid. Acest lucru se reflectă și în piață.

Au scăzut cotele de piață pentru patru jucători importanți transferați în acest sezon: Moises Caicedo (-10 milioane de euro), Romeo Lavia (-10 milioane de euro), Christoher Nkunku (-5 milioane de euro) și Robert Sanchez (-5 milioane de euro).

Singurul transfer care a convins este Cole Palmer (21 de ani). Cota acestuia a crescut la 55 de milioane de euro, grație celor 21 de goluri marcate în actuala stagiune.

Chelsea ocupă locul 9 în clasament, cu 44 de puncte. Londonezii se află la cinci puncte de locurile care asigură prezența în cupele europene. În sezonul anterior, Chelsea s-a clasat pe locul 12 în campionat.

Clasament Premier League

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!