"Bad losers" Jucatorii lui Tottenham l-au aruncat in SANT pe Hiddink dupa ce au pierdut titlul. Ce mesaj a primit olandezul de la Ranieri

Autor: Sport.ro
Marti 03 Mai 2016, 12:18

	"Bad losers" Jucatorii lui Tottenham l-au aruncat in SANT pe Hiddink dupa ce au pierdut titlul. Ce mesaj a primit olandezul de la Ranieri

Tottenham a pierdut titlul pe terenul marii rivale din oras, Chelsea. 

Chelsea a facut 2-2 cu Tottenham pe teren propriu si a trimis oficial titlul la Leicester, cea mai mare surpriza din istoria Premier League. Nervii au cedat la finalul partidei de pe Stamford Bridge, iar olandezul Guus Hiddink a fost prins in incaierarea dintre jucatori. Antrenorul lui Chelsea a fost trantit in santul de pe marginea terenului ca urmare a imbulzelii dintre cele doua tabere.

Hiddink n-a patit nimic, iar la conferinta a dezvaluit ca fost sunat de Claudio Ranieri imediat dupa meci.

"Ne-a multumit in special pentru ce am facut in repriza a doua iar eu l-am felicitat pentru titlul castigat. L-au meritat. Poate e un soc pentru cluburile mari ca au reusit performanta asta. Ei nu s-au precipitat, nu a existat tensiune de cand au inceput sa simta ca pot castiga titlul.

Nu stiu daca a plans pentru ca nu a fost o convorbire video, dar vocea ii tremura putin. A spus de cinci ori ca imi multumeste. Emotiile lui cresteau", a spus Guus Hiddink.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies