messi Jurgen Klopp Manchester City Premier League Transfer Anglia AVERTISMENT pentru Messi inainte de posibilul transfer la Manchester City! "Fotbalul este diferit aici! El nu a jucat decat in Spania!"

AVERTISMENT pentru Messi inainte de posibilul transfer la Manchester City! "Fotbalul este diferit aici! El nu a jucat decat in Spania!"

Manchester City este favorita sa-l transfere pe Messi dupa ce argentinianul a spus ca vrea sa plece de pe Camp Nou. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 16:01
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 16:05

Antrenorul campioanei engleze, Jurgen Klopp, crede ca lui Messi ii va fi greu sa se obisnuiasca in Premier League, tinand cont de diferentele dintre fotbalul din Spania si cel din Anglia. 

Tehnicianul a punctat, potrivit publicatiei Goal, si ca si l-ar dori la echipa, dar ca este constient ca sunt slabe sanse pentru ca Liverpool sa reuseasca un astfel de transfer. 

"Cine nu si l-ar dori pe Messi in echipa. Dar este exclus sa ajunga la Liverpool. Pretul sau nu este de noi, asa ca nici nu trebuie sa ne gandim macar la un asemenea transfer. Este clar, nu exista nici o sansa. Dar sa fiu sincer, este un jucator bun.

Evident, Messi i-ar ajuta si mai mult (n.r. pe cei de la Manchester City). Va fi si mai dificil sa ii invingem. Oricum era destul de dificil.

Pentru Premier League ar fi minunat, 100%. Avand, cred, cel mai bun jucator din lume ar ajuta in mod evident. Nu sunt sigur ca Premier League are nevoie de un impuls, dar ar fi un stimul extraordinar.

Ar fi interesant de vazut si el. Messi nu a jucat niciodata intr-o alta liga decat Spania. Fotbalul este diferit aici, asa ca as vrea sa-l vad cum se descurca", a declarat Jurgen Klopp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!