Avea lumea la picioare, cele mai tari femei si milioane in cont! Drama unui fotbalist URIAS aflat la un pas de moarte: a fost surprins in ultimul hal

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 11:57

	Avea lumea la picioare, cele mai tari femei si milioane in cont! Drama unui fotbalist URIAS aflat la un pas de moarte: a fost surprins in ultimul hal

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

E din nou de nerecunoscut! Prietenii si rudele nu stiu cum sa-l mai salveze!

Paul Gascoigne a scapat din nou de sub control. A fost surprins in stare de ebrietate intr-o casa de pariuri, unde s-a dus sa-si piarda ultimii bani! Daily Star scrie ca fostul international englez 'nu mai poate fi ajutat', in ciuda eforturilor pe care le-au facut fostii sai colegi si prietenii apropiati.

Internat intr-o clinica din Statele Unite, Gascoigne isi revenise in urma unui program intensiv de tratament. A promis ca va lupta cu dependenta de alcool si ca-i va face mandri de el pe cei care l-au ajutat. N-a rezistat prea mult si acum e din nou intr-o situatie disperata! Apropiatii sai se tem de ce e mai rau!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT