Anglia

Au platit pentru un avion PLIN de modele si au facut o MEGA PETRECERE dupa meci! Aroganta INCREDIBILA a vedetelor de la City: "Totul e platit"

Milionarii lui City au apelat la doua firme de PR din Italia pentru a petrece alaturi de cele mai sexy aparitii de pe Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Ianuarie 2020, 14:14
Data actualizarii: Luni 20 Ianuarie 2020, 14:15

Totul s-a petrecut dupa victoria cu Aston Villa, de pe 12 ianuarie. Au aparut noi detalii dupa mega-petrecerea jucatorilor lui City. De organizare s-au ocupat doua firme de PR din Italia, care au avut misiunea sa aduca la Manchester cele mai sexy modele si influenceri de pe Instagram!

Fetelor li s-a cerut sa-si lase telefoanele mobile la hotel inaintea plecarii spre locatia unde a avut loc petrecerea. Modelele au venit din toata lumea pentru petrecerea decadenta a bogatilor de la City. Guardiola a stiut de eveniment si nu a programat niciun antrenament a doua zi. Pregatirea petrecerii a durat cateva luni, anunta presa din Italia.

Desi au evitat sa dezvaluie scopul pentru care sunt la Manchester, modelele au postat clipuri pe Instagram in care au fost surprinse tipand "totul e platit"! Au abuzat de bautura din minibar inainte sa plece cu lumuzina spre petrecerea care a tinut pana a doua zi dimineata. 15 modele din Etopia, Italia, Olanda sau Anglia au fost la party!
 

  • Au platit pentru un avion PLIN de modele si au facut o MEGA PETRECERE dupa meci! Aroganta INCREDIBILA a vedetelor de la City: Totul e platit

Modifică setările cookies