Atac VIOLENT impotriva unei legende a lui Liverpool! A ajuns la spital fara 3 dinti si a avut nevoie de 12 copci! Ce s-a intamplat

Atac VIOLENT impotriva unei legende a lui Liverpool! A ajuns la spital fara 3 dinti si a avut nevoie de 12 copci! Ce s-a intamplat

Antrenorul secund al celor de la Glasgow Rangers a fost atacat in fata unui bar.

Legenda celor de la FC Liverpool, Gary McAllister, a fost atacat sambata dimineata intr-un bar din Leeds de un barbat necunoscut. McAllister, cel care a jucat si pentru Leeds intre 1990 si 1996, a ajuns la spital.

Cel care a confirmat ca victima atacului este Gary McAllister a fost Dominic Matteo, cel care a postat un mesaj pe internet prin care cere ajutorul pentru identificarea atacatorului: "Atacul a fost total neprovocat si brutal. Gary a fost spitalizat, a pierdut 3 dinti si a avut o interventie chirurgicala la buza ce a avut nevoie de 13 puncte de sutura.

Atacatorul se pare ca a fost un american si, avand in vedere gravitatea ranilor, se crede ca purta box pentru pumn. Va rog, distribuiti acest mesaj. Oricine stie ceva, sa contacteze politia din West Yorkshire pentru a ajuta la prinderea acestui las" a scris Matteo.

Gary McAllister a jucat pe finalul carierei la Liverpool, devenind un jucator reprezentativ pentru club dupa mai multe reusite extrem de importante. El este in prezent antrenorul asistent al lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies